Nederlands Elftal Trainingspak 2024/2026 (2024)

Nederlands Elftal Trainingspak 2024/2026

Ook het nieuwe trainingspak voor het Nederlands Elftal mag niet ontbreken aan de collectie voor de seizoenen 2024/2026. Het trainingspak is uitgebracht door kledingsponsor Nike samen met de KNVB. De trainingspakken zijn tegelijkertijd met het thuistenue gelanceerd. De spelers van Oranje zullen de trainingspakken dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het EK van 2024. Het nieuwe trainingspak heeft een totaal ander design dan de vorige trainingspakken. Lees gauw verder om meer te horen over de details.

Trainingspak Strike

Één van de trainingssets die dit jaar beschikbaar is, is de nieuwe Nike Nederland Strike trainingsset. Dit is de kleding die het Nederlands elftal zal dragen tijdens hun trainingen en voor de wedstrijd. Jij kan dit pak nu ook zelf kopen en dragen wanneer je het Nederlands elftal support!

Het Nike Nederlands Elftal trainingspak is blauw van kleur. De hoofdkleur is donkerblauw, maar er zitten ook lichtblauwe accenten op het pak. Bijvoorbeeld bij de nek. Op borst van het pak staat het Nederlands Elftal logo in het oranje en het Nike logo in het wit. Op de broek vind je deze beide logo’s ook terug.

Het mooie aan deze set is dat de pasvorm zelf naar wens aan te passen is met behulp van de elastische taillebanden met trekkoord. De trainingstrui bevat een rits waarmee je de luchtdoorlatendheid en pasvorm kunt aanpassen. Meer elastische delen vind je bij de uiteinden van de mouwen, zodat deze bij fysieke inspanningen met je mee bewegen. Als laatste heeft het trui ook onzichtbare duimgaten. Dit zorgt er voor dat de jas nog beter blijft zitten en dat je extra gestroomlijnd bent. Het feit dat de trainingstrui iets langer is aan de achterkant helpt daar ook bij.

Het Nike Nederland trainingspak is gemaakt van 91% polyester en 9% elastaan. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie. Dit voert zweet snel af, waardoor je altijd droog en comfortabel tijdens het trainen of het casual dragen van deze kleding. Daarnaast is het hele pak voorzien van ritszakken. Hierdoor kun je al je spullen veilig bij je houden en meenemen.

Trainingspak Woven

Naast het Strike pak, is er ook een Woven set leverbaar. Het verschil hier is dat er in plaats van een trui, een trainingsjack bij dit officiële Nederlands Elftal trainingspak hoort. Dit trainingsjack heeft een rits welke helemaal open kan. Een ander verschil met het Woven trainingspak is dat deze trainingsset 100% van polyester is. Uiteraard is ook dit trainingspak voorzien van Nike Dri-FIT technologie.

Overige trainingskleding

Naast het thuistenue, uit tenue en de trainingspakken heeft het team van het Nederlands Elftal ook nog andere trainingskleding nodig! De overige trainingskleding zal hieronder kort worden toegelicht. De meeste kleding is overigens ook in verschillende kleuren beschikbaar en leverbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Warming-up shirt

Jazeker dames en heren, het Nederlands Elftal heeft zowaar een eigen warming-up t-shirt. Het shirt is mooi opvallend en bevat de kleuren van de Nederlandse vlag. De basiskleur is wit met diagonale strepen in de kleuren van de vlag. Ook de logo’s van de KNVB, Nike en ING zijn hierop te vinden. Het shirt heeft een ronde hals en beschikt over de Nike Dri-Fit technologie.

Trainingstrui

De trainingstrui van het Nederlands elftal is vrijwel identiek als die van het trainingspak. Erg mooi blauw met oranje accenten die hier goed op afsteken. Een rits vanaf de hals tot aan de borst en een mooie pasvorm.

Anthem jacket

Het Anthem trainingsjack is oranje van kleur en heeft zwarte accenten. Het jack heeft een ronde hals met een rits die helemaal open kan. Over de mouwen zitten brede strips die bijna de hele mouw bedekken met de oranje verticale strepen. De logo’s van de KNVB en Nike zijn op de borst te zien met het logo van hoofdsponsor ING daaronder. Ook bevat dit jack twee steekzakken. Een mooi detail hier is de donker oranje ‘vlek’ die over het jack loopt.

Trainingsbroekje

Het trainingsbroekje van het Nederlands Elftal is in de basiskleur blauw. Op de broekspijpen zijn de oranje logo’s te zien die ook weer terugkomen in de rest van de tenues/trainingspakken. Op de linker broekspijp staat het logo van Nike in een oranje kleur.

Polo

De nieuwe Polo die is gelanceerd is volledig oranje. De polo heeft een klassieke kraag met een twee knoops sluiting. Ook de logo’s van kledingsponsor Nike en de KNVB zijn hierop terug te zien. Ideale polo om het Nederlands elftal in toe te juichen!

Trainingsshirts

Het Nederlands Elftal beschikt dit seizoen over twee verschillende trainingsshirts. De eerste is zwart van kleur en heeft oranje accenten hier en daar. Denk hierbij aan de logo’s die afgebeeld staan op het shirt. Ook de strips op de mouwen mogen hieraan niet ontbreken. Het tweede shirt dat is gelanceerd is in de basis wit, en heeft diagonale strepen in de kleuren van de Nederlandse vlag.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Nederlands Elftal trainingspak 2024-2026? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van het Nederlands Elftal 2024-2026 kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken. Ook kindermaten zijn voor alle producten leverbaar. Bekijk daarvoor de verschillende aanbieders!

Nederlands Elftal Trainingspak 2024/2026 (2024)
Top Articles
Asian Massage Parlor Backpage Madison Wi
Nails R Us Magnolia Reviews
5 Fastest Ways To Become Rich by Investing in the Stock Market
Aarf Anchorage Alaska
Honda Odyssey Questions - P0303 3 cyclinder misfire
Saxies Lake Worth
Chars Boudoir
Roy12 Mods
Dryers At Abc Warehouse
Member Handbook 2021 | Ohio Medicaid Caresource | Member Handbook
Northern Whooping Crane Festival highlights conservation and collaboration in Fort Smith, N.W.T. | CBC News
Dusk Hypixel Skyblock
Ge Tracker Awakener Orb
Sandra Sancc
Samsung Galaxy M42 5G - Specifications
Banned in NYC: Airbnb One Year Later
Rancho Medanos Schedule
Lighthouse Diner Taylorsville Menu
Fly Fit Bungee Rome Ga
Cherry Crush Webtoon Summary
Truecarcin
Tethrd Coupon Code The Hunting Public
Hdmovie 2
Gander Mountain Mastercard Login
craigslist: northern MI jobs, apartments, for sale, services, community, and events
Kickflip Seeds
Hca Florida Middleburg Emergency Reviews
2013 Freightliner Cascadia Fuse Box Diagram
Vidant My Chart Login
Webmail.unt.edu
The Lives of Others - This American Life
Core Relief Texas
Goodwoods British Market Friendswood
Strange World Showtimes Near Twin County Cinema
Here's everything Apple just announced: iPhone 16, iPhone 16 Pro, Apple Watch Series 10, AirPods 4 and more
Why Larry the cat of 10 Downing Street wishes Starmer hadn’t won the election
Ups Near Me Open
7066642123
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Serenity Of Lathrop Reviews
Dallas College Radiology Packet
Bryant Air Conditioner Parts Diagram
Crossword Answers, Crossword Solver
Nc Maxpreps
Obituaries - The Boston Globe
Heatinghelp The Wall
Wyoming Roads Cameras
Buhsd Studentvue
Does Lowes Take Ebt
Alle Eurovision Song Contest Videos
Craigslist Farm And Garden Atlanta Georgia
7-11 Paystub Portal
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6231

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.